Login
keyboard_arrow_right
close Home De Post Valkenburg Smart Market Inloggen Aanmelden Contact
De Post Valkenburg, jouw ontmoetingsplek

Unieke locatie in hartje Valkenburg

De Post Valkenburg is gelegen in het centrum van de historische stad Valkenburg en gevestigd in het voormalige PTT Postkantoor. Tot een aantal jaren geleden was dit gebouw een belangrijk distributiecentrum van poststukken in het zuiden van Limburg. Deze historie is bewaard gebleven in het gebouw, echter is de functie veranderd naar een trendy evenementenlocatie.

De oude telefooncentrale herbergt nu een sfeervol horeca- en vergaderlokaal en leent zich uitstekend voor gezelschappen van 10 tot 160 personen. Op de plek waar zich vroeger de PTT loketten bevonden zijn twee grote aaneengesloten zalen, die geschikt zijn voor gezelschappen tot 250 personen. Tevens doen ze regelmatig dienst als Pop-up store. Denk hierbij aan een kledingwinkel, tentoonstelling, fotostudio, woondecoratie-winkel and many more.

Ontdek de sfeer van vroeger met de nog aanwezige kluis en postvakjes gecombineerd met hedendaags vakmanschap en hospitality.

Horeca in “De Post”

De oude lokalen van de Post Valkenburg zijn nu omgetoverd tot warme en trendy ruimtes, voorzien van alle gemakken. Deze plek is o.a. geschikt om te vergaderen, workshops of masterclasses te geven, presentaties te houden, een pop-up winkel te huisvesten of je eigen beurs of bedrijfsfeest te organiseren.

Contact
keyboard_arrow_right

Ligging en omgeving

De Post Valkenburg ligt aan de statige Lindenlaan direct in het centrum van Valkenburg. Per openbaar vervoer is De Post Valkenburg goed bereikbaar, het treinstation bevindt zich namelijk op slechts 3 minuten lopen en de busverbindingen naar Valkenburg stoppen letterlijk 'om de hoek'. Binnen een 20-tal stappen buiten onze poort staat men direct op het Theodoor Dorrenplein, het kloppende hart van Valkenburg, waar men zich direct te goed kan doen aan het historische centrum.

Contact
keyboard_arrow_right

Vergaderen op een unieke plek

Ben jij opzoek naar een stoere vergaderlocatie in Limburg? Bij ons geen kille zaaltjes maar vergaderen in de unieke sfeer van het voormalig postkantoor. Samen bespreken we jouw wensen om een vergaderarrangement op maat te maken.

Contact
keyboard_arrow_right

Stel hier je vraag!

Naam:

Email adres

Vraag of opmerking